Dyrenes Vagtcentral

1812 - Dyrenes 112vagtcentral

´Den 17. august søsættes en vigtig nyskabelse for dyr i nød. Den dag åbner telefonerne nemlig hos "Dyrenes vagtcentral - 1812"

Det er Dyrenes Beskyttelse, der står bag ved og finansierer "Dyrenes Vagtcentral"

Dyrenes Beskyttelse har indtil nu drevet og betalt dyreambulance tjenesten, også kaldet "Falck ordningen". Det har betydet, at man kunne ringe til Falck, hvis man stod med et herreløst tilskadekommet dyr - f.eks. et dyr, der var påkørt. Falck har så hentet dyret og bragt det til dyrlæge uden udgifter for den der har fundet det.
Fremover vil det være "Dyrenes vagtcentral" og ikke Falck, man ringer til, hvis man skal rekvirere en dyreambulance.

Spiller på flere strenge

Dyrenes vagtcentral vil være døgnbemandet, og når man ringer til vagtcentralen, får man fagfolk i røret. Alle medarbejdere har en bred erfaring med dyr, og er uddannet til at kunne rådgive og finde den bedste løsning for dyret i hvert enkelt tilfælde. Personalet på Dyrenes Vagtcentral kan nemlig trække på flere ressourcer. Der vil stadig blive sendt ambulancer ud, men Vagtcentralen vil også kunne rekvirere lokale kredsformænd , vildplejestationer, praktiserende dyrlæger og politi….. alt efter henvendelsens karakter.

På den måde håber man at kunne give alle dyr i nød den hurtigste og bedste hjælp.

1812 er nemlig ikke bare nummeret du skal ringe, hvis du møder et tilskadekommet dyr - men også hvis du har kendskab til andre dyr i nød - herunder også dyreværns sager. Så husk nu nummeret…..1812 !!!

Del denne historie
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®