Dyrenes Vagtcentral

1812 - Dyrenes 112vagtcentral

´Den 17. august søsættes en vigtig nyskabelse for dyr i nød. Den dag åbner telefonerne nemlig hos "Dyrenes vagtcentral - 1812"

Det er Dyrenes Beskyttelse, der står bag ved og finansierer "Dyrenes Vagtcentral"

Dyrenes Beskyttelse har indtil nu drevet og betalt dyreambulance tjenesten, også kaldet "Falck ordningen". Det har betydet, at man kunne ringe til Falck, hvis man stod med et herreløst tilskadekommet dyr - f.eks. et dyr, der var påkørt. Falck har så hentet dyret og bragt det til dyrlæge uden udgifter for den der har fundet det.
Fremover vil det være "Dyrenes vagtcentral" og ikke Falck, man ringer til, hvis man skal rekvirere en dyreambulance.

Spiller på flere strenge

Dyrenes vagtcentral vil være døgnbemandet, og når man ringer til vagtcentralen, får man fagfolk i røret. Alle medarbejdere har en bred erfaring med dyr, og er uddannet til at kunne rådgive og finde den bedste løsning for dyret i hvert enkelt tilfælde. Personalet på Dyrenes Vagtcentral kan nemlig trække på flere ressourcer. Der vil stadig blive sendt ambulancer ud, men Vagtcentralen vil også kunne rekvirere lokale kredsformænd , vildplejestationer, praktiserende dyrlæger og politi….. alt efter henvendelsens karakter.

På den måde håber man at kunne give alle dyr i nød den hurtigste og bedste hjælp.

1812 er nemlig ikke bare nummeret du skal ringe, hvis du møder et tilskadekommet dyr - men også hvis du har kendskab til andre dyr i nød - herunder også dyreværns sager. Så husk nu nummeret…..1812 !!!

Del denne historie
Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat