Hvorfor kan det være en god ide, at tage en blodprøve på din seniorhund eller kat?

Der er ingen tvivl om at vi alle ønsker at beholde vores kæledyr i så mange år som muligt... og dyret skal jo også helst være frisk og rask så længe som muligt.

Når din hund bliver 6-8 år gammel, eller din kat bliver over 8-9 år gammel, så begynder vi at betragte dem som "seniorer". På det tidspunkt har dyret forhåbentlig mange gode år igen. Du skal alligevel  tænke på, at dit dyr nu er kommet i en alder, hvor der kan være brug for særlige hensyn for at bevare det gode helbred.

Vi anbefaler derfor at "seniorer" får taget en sundheds blodprøve engang om året, så vi kan tage problemer i optrækket. Har du en kat, er det også en rigtig god ide at få lavet en urinprøve, da mange katte får problemer med urinvejene.

Herning Dyrehospital råder over in house faciliteter til undersøgelse af blodbilleder (hæmatologi), blod enzymer (lever, nyrer mv.) og sundhedsprofiler.

I oktober har vi fokus på senior dyr, og giver derfor 20% rabat på senior blodprøve udtaget i forbindelse med det gratis senioreftersyn.

Ved seniorblodprøven tjekker man dyret for problemer i lever og nyre, sukkersyge og stofskifte problemer.

  • Normal pris 862,-
  • Kampagne pris 690,-
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.