Kastrations og sterilisations tirsdag

Kastrations og sterilisations tirsdag Skrevet af Vibeke Relund | 29. aug 2016

Bor en af Danmarks 1.300.000 katte hos dig?

Har du en kat, der ikke er kastreret eller steriliseret? Så skal du måske overveje, om ikke tiden er kommet til, at også du skal tage et ansvar for at undgå uønskede katte!

I Danmark er der RIGTIG MANGE KATTE. Heldigvis lever omkring halvdelen af Danmarks katte som et ønsket og skattet kæledyr, men der findes desværre også en stor skare af katte, der ikke hører til nogle steder, og som ofte er uønskede. Mange af disse katte lever en kummerlig tilværelse, og internaterne bugner med katte, der har brug for et nyt hjem.

Derfor har Kattens Værn og Dyrenes Beskyttelse i årevis opfordret katteejere til at få kastreret eller steriliseret deres katte. To katte kan nemlig blive til over 600 på bare tre år!!

Desuden skal du huske på, at hvis din kat ikke er kastreret eller steriliseret, så lever den livet farligt.

En kastreret kat bevæger sig i gennemsnit i en radius af 500 m fra hjemmet, hvorimod en ikke kastreret kat vil bevæge sig i en radius af 5000 m fra hjemmet. Det betyder, at den har meget større risiko for at blive kørt ned, og at den selvfølgelig også vil løbe ind i flere "slagsbrødre" på sin vej. Katte kan også blive smittet med Katte AIDS når den slås eller parer sig med andre katte.

Derfor er der ingen tvivl om at en kastration / sterilisation øger sandsynligheden for, at du kan have din kat i mange år.

Herning Dyrehospital synes det er vigtigt at forebygge overskuds katte, og for at prisen ikke skal være en undskyldning for ikke at tage medansvar for problemet, så tilbyder vi engang om måneden at sterilisere eller kastrere og øremærke katte til en meget lav pris.

Den første tirsdag i hver måned holder vi derfor kastrations / sterilisations dag.

Rabat på kastration og sterilisation

Kastration + øremærkning af hankat:       450,-  *

Sterilisation + øremærkning af hunkat:     950,-  *

* Her udover kommer 125 til registrering i Det Danske Katteregister

Du kan ringe til os på 97127720 eller skrive til os på hd@herningdyrehospital.dk hvis du vil bestille tid til din kat på næste kastrations/ sterilisations tirsdag.

Del denne historie
Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor.

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud.