Mulighed for alternativ behandling på Herning Dyrehospital

Skrevet af Vibeke Relund | 3. okt 2016

Du har nu mulighed for at få behandlet dit kæledyr med homøopatisk medicin eller få en kiropraktisk behandling på Herning Dyrehospital.

Homøopati er en blid holistisk behandlingsform, der er udviklet til mennesker i 1700 tallet, og siden til rettet så også dyr kan få gavn af den. Ved homøopatisk behandling er patienten som individ i centrum, og den homøopatiske medicin er valgt specielt til den enkelte patient.

Homøopatisk behandling er en meget blid behandlingsform, uden bivirkninger. Vi anbefaler især homøopati til patienter med visse former for kroniske lidelser, ved psykiske lidelser, og ved når der ses bivirkninger ved medicin eller vaccination.

Hunde og katte kan også få ondt i ryggen eller låsninger forskellige steder i kroppen. Ved en kiropraktisk undersøgelse forsøger vi at finde årsagen til låsningen, genetablere koppens bevægelighed, og udarbejde et hensigtsmæssigt genoptræningsprogram for din hund eller kat. Dit kæledyr er helt vågen og afslappet under både undersøgelse og behandling.

På Herning Dyrehospital, er det Dyrlæge Jette Christensen der behandler disse patienter. Ud over at være uddannet dyrlæge, er Jette også uddannet Veterinær Kiropraktor og Homøopat.

Første gang du kommer med dit kæledyr til kiropraktik eller homøopati, skal du forvente at konsultationen tager cirka en time.

Del denne historie
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder.

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®