Dyrehospital Herning

Moderne dyrehospital i Herning

Herning Dyrehospital er en moderne dyreklinik beliggende i Midtjylland. Vores moderne faciliteter og diagnostiske udstyr gør det muligt for vores dyrlæger at hjælpe dit kæledyr på en lang række områder. Herning Dyrehospital er en dyreklinik for de mest almindelige familiedyr så som hunde, katte, fritter, kaniner, gnavere, krybdyr og fugle.

Vores behandlinger byder på alt fra sundhedseftersyn, vaccinationer, tandpleje og rådgivning om dyrevelfærd til medicinsk behandling og operationer. Derudover består Herning Dyrehospital også af et genoptræningscenter. Her har dit kæledyr mulighed for at gå til træning/behandling på vandløbebånd eller få massage eller akupunktur. Ydermere tilbyder vores dyrlæger også adfærdsrådgivning og vejledning til et godt og sundt liv for dit kæledyr.

Fokus på tryghed og omsorg

På dit dyrehospital i Herning, sørger vi altid for, at du og dit kæledyr får den bedste oplevelse, hvis der er behov for operation. Vi bestræber os hele tiden på at være blandt de bedste dyrehospitaler og kunne tilbyde trygge behandlinger.

Mange kæledyr kan ofte være angste, inden de skal på operationsbordet. Derfor giver vi dem typisk en beroligende og smertestillende indsprøjtning, så vi alle kan fortsætte processen uden angst eller smerte.

Efter operationen kan vi tilbyde dit kæledyr en behagelig og afstressende stue at vågne op på. Vi sætter altid dit kæledyrs helbred i højsædet, så vi sikrer, at I får den bedste service.

Vi er en del af et kompetent netværk

Herning Dyrehospital er en del af VetFamily og Netdyredoktor.dk. Vi ønsker altid at kunne tilbyde dig og dit kæledyr den allerbedste service og netop derfor er vi medlem af disse kompetente netværk sammen med nogle af landets bedste dyrlæger. Vi kan altid trække på hinandens ekspertise og på den måde sikre, at dit dyr altid får den bedste behandling, og at vi forbliver blandt de dygtigste dyreshospitaler.

Har du spørgsmål angående vores behandlinger eller behov for gode råd og vejledning vedrørende dit dyrs sundhed, er du altid velkommen til at kontakte Herning Dyrehospital på tlf. 97 12 77 20

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.