Dyreklinik Herning

Kompetent og omsorgsfuld dyreklinik i Herning

Herning Dyrehospital er en omsorgsfuld dyreklinik for alle almindelige kæledyr som hunde, katte, fritter, kaniner, gnavere, krybdyr og fugle. På vores dyreklinik i Herning er vores erfarne dyrlæger i stand til at tilbyde alt fra sundhedseftersyn, vaccinationer, tandpleje og rådgivning om dyrs sundhed til medicinsk behandling og operationer.

 

Udover diverse behandlinger kan vi ligeledes tilbyde træning og alternativ behandling på vandløbebånd samt massage og akupunktur i vores eget genoptræningscenter. Vi udvider hele tiden vores kompetancefelt og ydelser og bestræber os på at være blandt de bedste dyreklinikker.

Vores dyrlæger beskæftiger sig også med adfærdsrådgivning og vejledning til et sundt og godt liv. Et besøg på dyreklinikken i Herning er dermed aldrig forgæves, og du kan altid få et par gode tips til træning og sjove aktiviteter med dit kæledyr.

Vi vægter vores kunders tryghed og tilfredshed meget højt, hvilket betyder, at vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker gør deres bedste, for at vi kan forblive blandt de bedste dyreklinikker.

Kun det bedste foder er godt nok

Hos vores dyreklinik i Herning har du ligeledes mulighed for at forkæle dit kæledyr. Vi tilbyder nemlig både foder, kosttilskud, godbidder og meget mere.

Har du hund eller kat, og skal du have det helt rigtige foder, så kig forbi Herning Dyrehospital, og få rådgivning til det rette valg af foder. Vi har flere forskellige varianter, som er egnet til hvalpe og killinger, voksne og senior kæledyr. 

Skulle du have spørgsmål vedrørende vores dyrefoder, behandlinger eller dit kæledyrs sundhed og velfærd, er du altid velkommen til at kontakte din dyrlæge på tlf. 97 12 77 20 eller tage dit kæledyr med ned på klinikken, så vi sammen kan finde frem den bedste løsning. 

Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat