Diagnostisk udstyr

Diagnostisk udstyr

Herning dyrehospital råder over et bredt udvalg af diagnostisk udstyr. Du har krav på at vi kan stille så sikker en diagnose som muligt når dit kæledyr er sygt, og vi vil derfor ofte anbefale brug af diagnostisk udstyr.

Det er dog ikke kun når dit kæledyr er sygt, at du kan have glæde af vores diagnostiske udstyr....

Blodprøver og urinprøver indgår - ligesom hos os mennesker - som en vigtig parameter når vi skal vurdere kæledyrenes sundheds status løbende, og kan også bruges til f.eks. at fastslå det bedste tidspunkt hvis din hund skal parres. 

Hvis du har en hund, har din opdrætter måske også opfordret dig til at få røntgenfotograferet hundens hofter, albuer eller skuldre når den er udvokset. Røntgen kan også bruges hvis du gerne vil vide præcist hvor mange killinger/hvalpe der er i maven på din kat eller hund inden fødslen.

Du kan læse mere om de enkelte diagnostiske hjælpemidler her:

 

Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat