Diagnostisk udstyr

Diagnostisk udstyr

Herning dyrehospital råder over et bredt udvalg af diagnostisk udstyr. Du har krav på at vi kan stille så sikker en diagnose som muligt når dit kæledyr er sygt, og vi vil derfor ofte anbefale brug af diagnostisk udstyr.

Det er dog ikke kun når dit kæledyr er sygt, at du kan have glæde af vores diagnostiske udstyr....

Blodprøver og urinprøver indgår - ligesom hos os mennesker - som en vigtig parameter når vi skal vurdere kæledyrenes sundheds status løbende, og kan også bruges til f.eks. at fastslå det bedste tidspunkt hvis din hund skal parres. 

Hvis du har en hund, har din opdrætter måske også opfordret dig til at få røntgenfotograferet hundens hofter, albuer eller skuldre når den er udvokset. Røntgen kan også bruges hvis du gerne vil vide præcist hvor mange killinger/hvalpe der er i maven på din kat eller hund inden fødslen.

Du kan læse mere om de enkelte diagnostiske hjælpemidler her:

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.