Akupunktur

Akupunktur

Akupunktur til kæledyr

Akupunktur er en meget gammel lægekunst og alternativ behandlingsmetode, der stammer fra det kinesiske folk. Ved en akupunkturbehandling lindrer og helbreder vi smerter og sygdomme hos kæledyr ved hjælp af tynde nåle, som vi stikker ind på særlige udvalgte punkter på dyret. Punkterne er usynlige energibaner, der kaldes for meridianer. Når nålene placeres heri, vil dyrets krop frigive dets egne endorfiner, der har en reducerende effekt på dyrets smerter. Når punkterne rammes med nåle, stimuleres dyrets krop og gør kroppen i stand til at helbrede sig selv og genskabe balance. Vi finder de specifikke punkter i dyrets muskler, bindeled og sener. Behandlingen er ikke smertefuld for dyret, men stikkene kan nogle gange mærkes, idet nålen stikkes ind. Du vil ofte opleve, at dit kæledyr bliver afslappet og træt under behandlingen. Det er et godt tegn, der tyder på, at akupunkturen har en effektiv virkning på dyret.

Behandlingsmuligheder

Dit dyr er i de bedste og tryggeste hænder på Herning Dyrehospital. Akupunkturbehandlingen foregår i rolige rum, og det er vigtigt, at dit kæledyr føler sig godt tilpas, så det får en god dyrlægeoplevelse. Vi anvender behandlingsmetoden ved dyr, der har smerter i bevægeapparatet, blandt andet ved muskelsmerter og gigt, rygproblemer og diskusprolaps.

 Kontakt dyrehospitalet

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om behandlingsmetoden og mulighederne for at lindre smerter hos dit kæledyr. Vi ser frem til at hjælpe dig og dit kæledyr godt videre.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan® til din hund, kat, kanin eller hest