Vægttabstræning

Vægttabstræning

Overvægt hos hunde ses desværre ofte, og lige som hos mennesker er det en stor fysisk og helbredsmæssig belastning for hunden at være overvægtig. Det er aldrig for sent at hjælpe sin hund med at tabe sig, men det er ejeren, der har ansvaret for at gennemføre en vellykket slankekur. Ønsker man et vægttab hos sin hund, er det altid en god idé med et lille helbredstjek hos dyrlægen, før man går i gang.  

Hvis hunden er rask og frisk, så vil dyrlægen eller en veterinærsygeplejerske fortælle om korrekt ernæring og motion.

Vandløbebåndet er en skånsom træningsmetode for den overvægtige hund, da vandets opdrift gør, at de ekstra kilo ikke belaster ben og ryg når hunden bevæger sig. Det er også en intensiv motionsform der resulterer i et hurtigere vægttab, samt en bedre kondition og en større muskelmasse hos hunden. Man skal dog være opmærksom på, at det kan tage lang tid for en hund at smide de ønskede kilo, og derfor er det meget vigtigt, at ejeren ikke giver op, men forsætter med at motivere hunden, så den kan opnå en bedre livskvalitet.

Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat