Knæskalsforrækkelse

Knæskalsforrækkelse

Mange små hunderacer har løse knæskaller. De små charmerende "rejehop", hundene tager kan dække over en alvorlig sygdom. Vi vurderer nøje hundens halthed og hvis det er nødvendigt, opereres knæskallen så den ikke mere er løs og giver smerter. Hvis man ikke opererer sin hund i tide, kan den få slidgigt i knæ.

Kamilla har en hel opslagstavle i vandterapirummet med billeder af hunde der har fået genoptræning efter knæskalsoperationer.  Det er altid en fornøjelse at se en glad hund løbe op af trappen til vandløbebåndet. Vi starter som regel genoptræningen lige efter trådene er taget, cirka 10 dage efter operationen. Det er ikke kun "Vandhunde" der kommer i vandløbebåndet, de fleste hunde kan vænne sig til at bruge de svage muskler i det varme vand. Vi laver hyppigt genoptræning af hundene inden de bliver opereret, så er musklerne stærke og knæleddet bliver hurtigt stabilt igen.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®