Sprængt korsbånd

Korsbåndskade hund

Hundenes knæ er næsten magen til vores. Ved overbelastning kan korsbåndet springe.

Har din hund problemer med korsbånd?

Hvis din hund halter en smule under motion eller du bemærker en let halten lige efter motion, kan det være et tegn på at din hunds korsbånd er svækket.

Ofte vil din hund stoppe med at halte efter hvile, hvorefter det kommer igen næste gang den motionerer.

Hvis din hund pludseligt helt undgår at støtte på poten, indikerer det at korsbåndet er rykket over.

Det er et hyppigt problem for nogle hunderacer mere end andre, at sprænge deres korsbånd. Derfor har vi også lang erfaring med at operere sprungne korsbånd på de fleste hunderacer. Derfor kan du være tryg ved at kontakte os og benytte os, hvis du har brug for en dyrelæge til at operere korsbånd. 

Hvis du er i tvivl om din hund har et sprængt korsbånd - eller du er bekymret over hvorfor din hund pludselig halter, er du altid velkommen til at komme forbi til konsultation med din hund.

 

For konsultation ring 97 12 77 20

 

Prisen for en konsultation, er 625,-

Øvrige priser 

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®