Ekspertiser

Herning Dyrehospital, hund, mange ekspertiser
Hele vejen rundt om dit dyr

Herning Dyrehospital er et dyrehospital kun for kæledyr – det vil sige hunde, katte, fritter, kaniner, gnavere og krybdyr..

På Herning Dyrehospital holder vi af dyr! Vi har alle erfaring med, hvad det vil sige at være kæledyrs ejere, og hvilket ansvar det giver.

Har du et sygt dyr, så ved vi, hvilke følelser der er forbundet dermed. Du har brug for at komme hos en dyrlæge, hvor både du og dit kæledyr kan føle jer trygge. For både dig som dyre ejer - og os som dyrlæger og veterinærsygeplejersker, er det vigtigt, at der er tid til god og klar kommunikation, og derfor har vi valgt at sætte 20 minutter af til alle konsultationer.  

På Herning Dyrehospital finder du forebyggende sundhedspleje såsom sundhedseftersyn, vaccinationer og tandpleje. Vi tilbyder også VetPlan Sundhedsprogram, hvor du både kan sikre dit kæledyrs sundhed, samtidig med at du kan skrue ned for dyrlægeregningen.

Er dit kæledyr blevet sygt, hjælper vi med konsultation, diagnostiske undersøgelser, medicinsk behandling og operationer. På Herning Dyrehospital har vi desuden et genoptræningscenter, hvor vi kan tilbyde træning/behandling på vandløbebånd, massage og akupunktur. Hospitalet arbejder også med adfærdsrådgivning og -behandling.

I vores prisliste kan du se eksempler på priser på nogle af de mest almindelige ydelser. Har du et problem, hvor du ikke kan finde prisen i vores prisliste, er du altid velkommen til at ringe til os og få et overslag. Ved mere komplicerede tilfælde / operationer vil vi gerne tilbyde dig en gratis forundersøgelse, for at kunne give dig et realistisk prisoverslag.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®