Diagnostisk udstyr

En sikker diagnose

Herning Dyrehospital råder over et bredt udvalg af diagnostisk udstyr. Du har krav på, at vi kan stille så sikker en diagnose som muligt, når dit kæledyr er sygt, og vi vil derfor ofte anbefale brug af diagnostisk udstyr.

Det er dog ikke, kun når dit kæledyr er sygt, at du kan have glæde af vores diagnostiske udstyr. Blodprøver og urinprøver indgår - ligesom hos os mennesker - som en vigtig parameter, når vi skal vurdere kæledyrenes sundhedsstatus løbende og kan også bruges til f.eks. at fastslå det bedste tidspunkt, hvis din hund skal parres. 

Hvis du har en hund, har din opdrætter måske også opfordret dig til at få røntgenfotograferet hundens hofter, albuer eller skuldre, når den er udvokset. Røntgen kan også bruges, hvis du gerne vil vide præcist hvor mange killinger/hvalpe, der er i maven på din kat eller hund inden fødslen.

Du kan læse mere om de enkelte diagnostiske hjælpemidler her:

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®