Fysioterapi

Fysioterapi på Herning Dyrehospital Kamilla Fyrstman er eksamineret hundemassør og har taget kurser i veterinær fysioterapi og genoptræning
Fysioterapi, genoptræning og massage
  • Har din hund haft en skade? 
  • Er den kommet lidt op i årene, og plages den af gigt?
  • Er din hund blevet opereret i et led, eller har den haft en diskusprolaps?
  • Har du brug for hjælp til at få dit kæledyr ned i vægt?
  • Er din hund en brugshund, der skal yde sit ypperste trods hård træning?

Hvis du kan svare ja, til et eller flere af disse spørgsmål, så kunne din hund måske have glæde af fysioterapi!

Det er veterinærsygeplejerske Kamilla Fyrstman, der står for vores afdeling for fysioterapi og genoptræning. Ud over at være autoriseret veterinærsygeplejerske har Kamilla efteruddannet sig som eksamineret hundemassør og har taget forskellige kurser i veterinær fysioterapi og genoptræning. Kamilla har stor erfaring i at hjælpe mange forskellige former for patienter.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl, om din hund kunne have glæde af fysioterapi, svarer Kamilla gerne på spørgsmål, og du er velkommen til at ringe på telefon 97 12 77 20.

I menuen til venstre kan du klikke dig frem til mere information.

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®