Fysioterapi

Hund på bold, træning, Herning Dyrehospital
Fokus på led og muskler

Led og muskler er skabt til bevægelse. Inaktivitet resulterer i svind af muskelmasse, stive led, uelastiske sener og ledbånd, hæmmet blodcirkulation og nedsat nervefunktion. Genoptræning er derfor vigtig for normal led- og muskelfunktion.

Genoptræning og fysioterapi reducerer sygeperioden og fremmer helingsprocessen.

Målsætningen er at gendanne og vedligeholde normal led, muskel- og nervefunktion. En tidlig indsat og intensiv behandling er nødvendig for at opnå det bedst mulige resultat.

Fysioterapeutisk behandling omfatter bl.a. massage, strækøvelser, genoptræningsøvelser, nervestimulation, termoterapi og træning på vandløbebånd.

Træning i vandløbebånd er en fortræffelig metode til genoptræning efter operationer eller skader. Vandet støtter og løfter patienten, så belastningen på ryg og led minimeres samtidig med, at løbebåndet giver en korrekt påvirkning af led og ryg under træningen. Herved opnås den mest skånsomme og effektive genoptræning. Løbebåndet sørger for en ensartet og fuldført bevægelse af lemmerne, samtidig med, at ryggen holdes lige.

Læs mere om vores fysioterapibehandlinger og priser her.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®