Raske hunde

Raske hunde på vandløbebånd
Alle hunde har godt af træning

Din hund behøver ikke at være syg for at få glæde af at træne på vandløbebåndet.

Man kan f.eks. træne på vandløbebåndet op til konkurrencer eller jagt, så hunden er i så god form som overhovedet muligt.

Det er på vandløbebåndet muligt at træne hunden så dens kondition er i top, uden at den bliver overanstrengt. Som regel når man konditionstræner en hund på vandløbebåndet, foregår det i intervaller. Man starter med opvarmning i et tempo, der svarer til hundens normale gangtempo, derefter øges tempoet af flere omgange, indtil man når hundens maksimale formåen. Denne metode giver en effektiv træning af hundens kondition samt muskelmasse, og hunden vil ofte nyde den anderledes træningsmetode. Går man på udstilling med sin hund, kan træning på vandløbebånd være med til at give hundens muskler mere fylde, og man kan i nogle tilfælde også øge hundens skridtlængde eller afsæt, hvis det er nødvendigt.

Vandløbebåndet kan med stor fordel også bruges, hvis man har et ønske om, at ens hund skal have en god grundkondition.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®