Vandløbebånd

Hund, vandtræning
WaterWalker

Vandløbebåndet er ideelt til genoptræning af led og muskler efter skader og operationer, men også rigtig god til ældre hunde med gigtproblemer og konditionstræning af sunde og raske hunde.

Når man har gigt, vil kroppen automatisk forsøge at aflaste det eller de ben der værker, og meget hurtigt får man aflastnings skader og skævhed i kroppen.

På vandløbebåndet har vi mulighed for at genoptræne de led og muskelgrupper, der er blevet slappe, så hunden igen kan bevæge sig normalt, og derfor får brug for mindre medicin.  

Vandløbebåndet benyttes til:

  • Genoptræning efter operation eller skader
  • Genoptræning efter nerveskader - f.eks. diskusprolaps
  • Træning af patienter med artroser (slidgigt)
  • Fysisk konditions træning for at komme i topform til f.eks. brugsprøver, konkurrencer jagtsæson eller udstillinger
  • Vægttab

Uden at overbelaste belaste led, ryg og muskler opnås en hurtig og effektiv forbedring af muskelstyrke samt hjerte- og lungefunktion.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®