Tandrøntgen

Røntgenbillede af tand FORL
Billeder af tænderne

Her på Herning Dyrehospital har vi digitalt tandrøntgenanlæg til at tage billeder af tænderne. Efter bedøvelse sættes en digital plade ind i munden og billedet kommer direkte på PC-skærmen.

Mange tandsygdomme kan kun opdages ved at tage røntgenbilleder. Umiddelbart vil mundhulen se fin ud, men målinger i tandkødslommer, rødt tandkød og smerte vil afsløre mulige problemer.

Tandsygdommen FORL (Necklesion) hos kat nedbryder tanden, så der til sidst kun er skygger af tanden tilbage. Parodontose kan ofte ikke ses med det blotte øje. En tilsyneladende sund tand kan have en rodbetændelse.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®