Hos os

Herning Dyrehospital

At være kæledyrsejer er et stort ansvar.

Herning Dyrehospital vil gerne være en del af teamet omkring din hund, kat, kanin og gnaver, pindsvin, krybdyr eller minigris. 

På Herning Dyrehospital prioriterer vi dit kæledyrs sundhed højt. Vi ønsker at tage medansvar for dit kæledyrs sundhed – hele dyrets liv. Derfor har vi på Herning Dyrehospital fokus på forebyggende sundhedspleje, og vi tilbyder blandt andet ANIPLAN sundhedsplan.

På Herning Dyrehospital holder vi af dyr! Vi har alle erfaring med, hvad det vil sige at være kæledyrs ejer, og hvilket ansvar det giver. 

Har du et sygt dyr, så ved vi på Herning Dyrehospital, hvilke følelser der er forbundet dermed. Du har brug for at komme på et Dyrehospital, hvor både du og dit kæledyr kan føle jer trygge. For både dig som dyreejer - og os som dyrlæger og veterinærsygeplejersker, er det vigtigt, at der er tid til god og klar kommunikation, og derfor har vi valgt at sætte 20 minutter af til alle konsultationer.  

 

Dit dyr i trygge hænder

Er dit kæledyr blevet sygt, hjælper vi med konsultation, diagnostiske undersøgelser, medicinsk behandling og operationer. På din lokale dyreklinik i Herning har vi desuden et genoptræningscenter, hvor vi kan tilbyde træning/behandling på vandløbebånd, massage og akupunktur. Hospitalet arbejder også med adfærdsrådgivning og -behandling. Er der behov for specialer, som vi ikke har i huset, samarbejder vil blandt andet med øjenlæger, hjertespecialister og onkologer (kræft specialister).

I vores prisliste kan du se eksempler på priser på nogle af de mest almindelige ydelser. Har du et problem, hvor du ikke kan finde prisen i vores prisliste, er du altid velkommen til at ringe til os og få et overslag. Ved mere komplicerede tilfælde / operationer vil vi gerne tilbyde dig en gratis forundersøgelse, for at kunne give dig et realistisk prisoverslag.

  

Vores moderne dyrehospital indeholder:

  • 3 konsultationsrum – blandt andet en separat konsultation til katte
  • Moderne behandlingsafsnit
  • Laboratorie
  • Operationsstue
  • Tandklinik
  • Indlæggelsesfaciliteter med adskilte afdelinger for hunde og katte
  • Intensiv plejeafdeling og isolationsmulighed i tilfælde af smitsomme sygdomme
  • Røntgen og ultralyds scanning
  • Vandløbebånd til genoptræning af hunde, eller konditions træning/ vægttab
  • Fysioterapi

Stort mødelokale. Mødelokalet lejes / lånes gerne ud til relevante arrangementer

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.