Værdier

Herning Dyrehospital, værdisæt og passion
Passion for dig og dit kæledyr

Vi behandler patienter, klienter og kollegaer, som vi selv ønsker at blive behandlet 

Omsorg og nærhed

Vi har altid tid og lyst til dig og dit kæledyr. Vi kender dig og sørger for det bedste for dig og dit kæledyr i enhver situation. Vi har en høj etik der betyder at du kan være tryg ved os.

Ærlighed og gennemsigtighed

Vi anbefaler altid den behandling, der er bedst for dit kæledyr. Vi inddrager dig i valg af behandlingen, så du hele tiden har fuld indsigt og tryghed i, hvad der sker med dit kæledyr. Hvis dit kæledyr er bedre hjulpet med behandling hos en specialist, vil vi altid henvise. Vores fokus er, at dit kæledyr altid skal være i de bedste hænder.

Hverdagens helte

Vi ser os selv og hinanden som “Hverdagens helte”. Det er et privilegium at være dem, der hjælper dig og dit kæledyr. En helt kender og anerkender både sin egen og kollegaens faglighed og styrke - og svagheder (ingen har hele pakken). Vi trækker på hinandens styrker og dækker hinandens svagheder og blinde vinkler og træder til, hvis en kollega er presset. Vores mind-set er, at svaghed kun er bagsiden af en styrke, og det er kun for alvor en svaghed, hvis stolthed forhindrer at man ser den i øjnene.

Læring og open-mindedness

Alle uanset anciennitet er i konstant læring. Vi er passionerede for hele tiden at udvikle og dygtiggøre os. Og vi er ikke bange for at komme ud af komfortzonen og gå nye veje for at forbedre vores kompetencer og faglighed. Dit kæledyr har krav på den bedste behandling, der findes i tiden. Vi sammenligner os ikke med vores konkurrenter, men følger vores egen vision.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®