Værdier

Passion for dig og dit kæledyr

Vi behandler patienter, klienter og kollegaer som vi selv ønsker at blive behandlet 

Omsorg og nærhed

Vi har altid tid og lyst til dig og dit kæledyr. Vi kender dig og sørger for det bedste for dig og dit kæledyr i enhver situation. Vi har en høj etik der betyder at du kan være tryg ved os .

Ærlighed og gennemsigtighed

Vi anbefaler altid den behandling der er bedst for dit kæledyr. Vi inddrager dig i valg af behandlingen, så du hele tiden har fuld indsigt og tryghed i hvad der sker med dit kæledyr. Hvis dit kæledyr er bedre hjulpet med behandling hos en specialist, vil vi altid henvise. Vores fokus er at dit kæledyr altid skal være i de bedste hænder.

 Hverdagens helte

Vi ser os selv og hinanden som “Hverdagens helte”. Det er et privilegium at være dem der hjælper dig og dit kæledyr. En helt kender og anerkender både sin egen og kollegaens faglighed og styrke - og svagheder (ingen har hele pakken). Vi trækker på hinandens styrke og dækker hinandens svagheder og blinde vinkler, og træder til hvis en kollega er presset. Vores mindset er at svaghed kun er bagsiden af en styrke, og det er kun for alvor en svaghed hvis stolthed forhindrer at man ser den i øjnene.

 Læring og open mindness

Alle uanset enciennitet er i konstant læring. Vi er passionerede for hele tiden at udvikle og dygtiggøre os. Og vi er ikke bange for at komme ud af komfortzonen og gå nye veje for at forbedre vores kompetencer og faglighed. Dit kæledyr har krav på den bedste behandling der findes i tiden. Vi benchmarker os ikke med vores konkurrenter, men følger vores egen vision.

 

Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat