Ledige stillinger

Dyrlæge søges. Har du mod på en spændende og udfordrende hverdag i et positivt og fagligt stærkt team. Så er du måske vores nye kollega. Du har mulighed for en karriere som kompagnon med stor indflydelse på egen hverdag og god indtjening.

På Herning Dyrehospital er vi et stærkt team, som med dig vil blive endnu bedre. Vi kan tilbyde en stilling med arbejde inden for primært udredning af medicinske patienter samt standard kirurgi. Udvikling prioriteres højt fordi vi ved, det både gavner fagligheden, trivslen og kundetilfredsheden. 

Vi arbejder udelukkende med kæledyr primært hunde, katte og gnavere. Vi har moderne udstyr som f.eks. digital røntgen, digital tandrøntgen, stort idexx-laboratorium, ultralydsscanner, inhalationsanæstesi med overvågning samt en afdeling for genoptræning og fysioterapi. Vi udfører næsten alle kirurgiske opgaver, mange tandbehandlinger, medicinske udredninger. Vi bliver 3 dyrlæger, 1 aut. veterinærsygeplejerske og 2 elever. 

Vi kan tilbyde en vagtfri stilling med arbejde inden for almen praksis, timer 30-37 timer. 

Du er pålidelig, åben, ærlig og udadvendt i din kommunikation med klienter og i teamsamarbejdet. Samtidigt kan du tage initiativ og har mod på at arbejde selvstændigt. 

Du kan læse mere om Herning Dyrehospital og vores værdier her på vores hjemmeside. Det rigtige match er vigtigt for os. Vi glæder os til at høre fra dig. Samtaler afholdes løbende. 

Jesper Ørom,

jes@herningdyrehospital.dk