Ledige stillinger

Kære dyrlæge!
Søger du job med højt til loftet, ansvar, høj faglighed og en stærk teamånd? samt gode muligheder for efteruddannelse.

Hvis du har erfaring og ambitioner, så har vi jobbet til dig. Vi mangler en dyrlæge mere.  Har du mod på en spændende og udfordrende hverdag i et positivt og fagligt stærkt team? Så er du måske vores nye kollega.

På Herning Dyrehospital er vi et stærkt team, som med dig vil blive endnu bedre. Vi tilbyder en stilling med arbejde ud fra dine kvalifikationer. Udvikling prioriteres højt, fordi vi ved, det både gavner fagligheden, trivslen og kundetilfredsheden. Der er stor mulighed for relevant efteruddannelse.

Vi arbejder udelukkende med kæledyr primært hunde, katte og gnavere. Vi har moderne udstyr som f.eks. digital røntgen, digital tandrøntgen, stort Idexx-laboratorium, ultralydsscanner, inhalationsanæstesi med overvågning samt en afdeling for genoptræning og fysioterapi. Vi udfører næsten alle kirurgiske opgaver, mange tandbehandlinger, medicinske udredninger samt fysioterapi.  Vi er 3 dyrlæger, 2 aut. veterinærsygeplejersker og 3 elever.

Vi kan tilbyde en stilling med arbejde inden for almen praksis, og er fleksible i forhold til timetal. Der er vagt. 

Du er pålidelig, åben, ærlig og udadvendt i din kommunikation med klienter og i teamsamarbejdet. Samtidigt kan du tage initiativ og har mod på at arbejde selvstændigt.

Du kan læse mere om Herning Dyrehospital og vores værdier på vores hjemmeside. Det rigtige match er vigtigt for os. Vi glæder os til at høre fra dig.  Ansøgningsfrist mandag 12/7-21 kl. 12.00.

Spørgsmål ang. stilling til Jesper Ørom på 97127720 eller jes@herningdyrehospital.dk