Vores værdier

- passion for dig og dit kæledyr

2020-05-26-08-16-41-1

Omsorg og faglig dygtighed gør en forskel.

Omsorg og nærhed

Vi har altid tid og lyst til dig og dit kæledyr. Vi kender dig og sørger for det bedste for dig og dit kæledyr i enhver situation. Omsorg tryghed og høj faglighed er nogle af vores nøgleord, og vi gør alt hvad vi kan for at sikre dit kæledyr, er i trygge hænder hos os. Vi bestræber os på altid at agere både omsorgsfuldt og professionelt. 

Ærlighed og gennemsigtighed

Vi anbefaler altid den behandling, der er bedst for dit kæledyr. Vi inddrager dig i valg af behandlingen, så du hele tiden har fuld indsigt og tryghed i, hvad der sker med dit kæledyr. Hvis dit kæledyr er bedre hjulpet med behandling hos en specialist, vil vi altid henvise. Vores fokus er, at dit kæledyr altid skal være i de bedste hænder, og vi ved at enhver patient er individuel. .

God kommunikation

Vi ser os selv og hinanden som “Hverdagens helte”. Det er et privilegium at være dem, der hjælper dig og dit kæledyr. En helt kender og anerkender både sin egen og kollegaens faglighed og styrke – og svagheder (ingen har hele pakken). Vi trækker på hinandens styrker og dækker hinandens svagheder og blinde vinkler og træder til, hvis en kollega er presset. Vores mindset er, at svaghed kun er bagsiden af en styrke, og det er kun for alvor en svaghed, hvis stolthed forhindrer at man ser den i øjnene.

Læring og open-mindedness

Alle uanset anciennitet er i konstant læring. Vi er passionerede for hele tiden at udvikle og dygtiggøre os. Og vi er ikke bange for at komme ud af komfortzonen og gå nye veje for at forbedre vores kompetencer og faglighed. Dit kæledyr har krav på den bedste behandling, der findes i tiden. Vi sammenligner os ikke med vores konkurrenter, men følger vores egen vision.

Vi ved at kun det bedste er godt nok.