Behandlinger

- vi kommer hele vejen rundt om dit dyr

På Herning Dyrehospital har vi alle erfaring med, hvad det vil sige at være kæledyrsejere, og hvilket ansvar det giver. Samtidig har vi en stor passion for både dig og dit kæledyr. 

På Herning Dyrehospital holder vi af dyr! Vi ved at der er mage følelser forbundet med det at være kæledyrsejer, og derfor har du brug for at komme hos en dyrlæge, hvor både du og dit kæledyr kan føle jer trygge. For både dig som dyre ejer – og os som fagpersoner, er det vigtigt, at der er tid til god og klar kommunikation, og derfor har vi valgt at sætte 20 minutter af til alle konsultationer.  

Vi har en lang række muligheder for behandlinger, og kommer derfor hele vejen rundt om dit dyr. Vi tilbyder bl.a. forskellige former for diagnostiske undersøgelser, medicinske behandlinger samt operationer. Vi har desuden en fysioterapiafdeling og kan også tilbyde råd og vejledning indenfor adfærd. 

Vi sidder altid klar ved telefonen til at rådgive dig bedst muligt, og ved mere komplicerede tilfælde tilbyder vi altid en forundersøgelse for at kunne give dig et realistisk prisoverslag. På den måde sikrer vi at du er tryg ved hvad der skal ske, og der ikke opstår misforståelser undervejs. 

Herunder kan du se et udvalg af de behandlinger vi tilbyder. Har du spørgsmål til behandlinger eller dit kæledyrs sundhedstilstand, er du altid velkommen til at kontakte os.