Velkommen til Herning Dyrehospital

- dit dyr i trygge hænder

Omsorg og faglighed gør en forskel.

På Herning Dyrehospital har vi alle erfaring med, hvad det vil sige at være kæledyrsejere, og hvilket ansvar det giver. Samtidig har vi en stor passion for både dig og dit kæledyr. Vi ved der er mange følelser forbundet med det at være kæledyrsejer, og derfor har du brug for at komme hos en dyrlæge, hvor både du og dit kæledyr kan føle jer trygge. 

På Herning Dyrehospital holder vi af dyr!

Vi har både dig og dit kæledyr i fokus, og omsorg, tryghed og høj faglig dygtighed er nøgleordene hver gang. Vi vægter familiedyrenes velfærd meget højt, og forsøger altid at sikre en god kommunikation hele vejen igennem således både du og dit kæledyr føler jer trygge og godt tilpas. Derfor har vi valgt at sætte 20 minutter af til hver konsultation. 

Dit dyr i trygge hænder

Alle vores patienter er vigtige for os, og der er altid god tid til undersøgelser og behandlinger således vi sammen kan finde den helt rette behandling for netop dit kæledyr. Har du spørgsmål til dit kæledyrs sundhed er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe.